FRANKLY MY DEAR, I DON’T GIVE A DAMN // Studio, Aarhus Teater

⭐⭐⭐⭐

Feministsyreband vælter Aarhus’ nye hotspot.

Vi vil prøve at være helt ærlige – og det er jo ikke altid helt behageligt

Nathalie Mellbye har igen leget frit på Studio scenen på Aarhus Teater, og denne gang har hun brugt sit scenografiske talent på at skabe et sort/hvidt psykedelisk indrettet koncertsted – hjemmebanen for det syrede girlband The Frankly’s.

Feministsyrebandet The Frankly’s består af Mette Klakstein, Amanda Friis Jürgensen, Carla Eleonora Feigenberg og ikke mindst norske Murmur, der binder den musikalske sløjfe på den vilde kvartet – og er med Nanna Cecilie Bangs grænseløse tekster og Nathalie Mellbyes dødsforagtende leg med køn og relationer, en oplevelse der vil rykke i de fleste. Helt sikkert ikke hos alle, men som de selv indleder med – så er ærlighed ikke altid lige behageligt.

Den performancekoncert som The Frankly’s disker op med, er med en setliste der indeholder numre som Broken Heart Massacre, Kali give me some head, Her er en sang om livmor og børn og Lets take some music to woke us up – så det er ikke alt sammen for sarte ører – men det er til gengæld med fuld knald på både musik, tekst og performance.

“Okay I wanna fuck her like one of my french girls”

Bandet optræder som sagt i det nyindrettede Studio, nu med flest ståpladser, 20krs bar, tattoos i hjørnet, lamettaforhæng, og et utal af tøjskift hos firkløveret, så det er med at blende ind og spidse ører hvis man vil have det optimale ud af The Frankly’s performancekoncert. For det nuttede skolepigelook bandet indleder med, krakelerer hurtigt, og trutmunde bliver til sylespidse tunger der ikke lader Rhett Butler få det sidste ord.

Det gør Nanna Cecilie Bangs skarpe tekster til gengæld.

Foto: Rumle Skafte

SE MERE HER

En tanke om “FRANKLY MY DEAR, I DON’T GIVE A DAMN // Studio, Aarhus Teater

Der er lukket for kommentarer.