PIAF & AZNAVOUR // Off Det Ny, Sceneriet på Det Ny Teater

⭐⭐⭐

”Jeg er et billigt skår, en simpel havnetøs”

Kirsten Siggaards erfarne stemme passer fint sammen med Edith Piafs tekster, og det er da heller ikke første gang Siggaard prøver kræfter med de ikoniske sange, som hun præsenterer i PIAF & AZNAVOUR på Sceneriet under Det Ny Teater. Og Kim Hammelsvang er jo ligeledes en erfaren herre, så i de numre hvor han gav den gas, kom han fint igennem med Aznavours smukke sange. Min ledsager sad faktisk med et lidt forelsket udtryk i øjnene på et tidspunkt…

Men jeg havde nok forventet lidt mere historiefortælling af iscenesætter Jan Hertz, og ikke bare 80 minutter med det velkendte sangkatalog. Så forvent ikke skuespil, men derimod en hyggelig lille cabaret, med glade gæster der nynner med, og klapper i takt til Piafs største hits.

Pianist Mathias Grove Madsen og Kurt Larsen på harmonika spiller strålende, og passer perfekt i pariserstilen, med den rå mur, det lille cafébord og den søvnige gadelampe. Men det havde klædt den lille cabaret – eller teaterkoncert – hvis der i stedet for almindelige stolerækker, havde været opstillet små caféborde i bedste Pariserstil, så man med en flaske rødvin og lidt til ganen kunne leve sig bedre ind i den Parisiske stemning.

(ved premieren fik jeg at vide, at der rent faktisk ville komme et antal borde til salg på den smalle balkon over Sceneriet, men da de ikke figurerer på hjemmesiden, er det jo svært at anmelde/skrive om)

”Forleden dag, da jeg var ung”

PIAF & AZNAVOUR i Sceneriet er alle de store hits fra dengang far var ung, og når Kirsten Siggaard synger Milord i halvmørket under den parisiske gadelampe, så er de fleste solgt.

Foto: Det Ny Teater

SE MERE