MIN KROP ER POP // Prolog på Teater Grob

Scenekunstskolen Prolog ruller sig ud for tiden! Først i samarbejde med Danmarks nye nationalskjald Katinka og deres pop-up event VI ER IKKE KØNNE NOK, og nu med deres fine lille performance MIN KROP ER POP, hvor de otte elever under iscenesætter Freja Rault-Lykkebergs kyndige supervision kaster sig ud i en fortolkning af nutidens (af og til lettere forskruede) kropssyn.

Og med den erfarne danser og koreograf Ida Frost som koreografisk konsulent på visningen, samt i en scenografi af Nana Andrea Tiefenböck med lys af Anna Pedersen, kunne eleverne med god ret føle sig godt til rette i visningen på Teater Grob. Og den vildeste lydside var på plads i anlægget, med pop sange og ny skreven musik af Johanna Linnea Jakobsson og John Fernold.

Dejligt når kompetente branchefolk hjælper og støtter skoler og uddannelse på området.

 

 

Det var en knold-i-nakken-streng headmistress der hentede gæsterne i foyeren, og da vi med bestemt tone blev bedt om at stille os i et dertil indrettet kvadrat på scenegulvet, gik det op for os at rollerne var byttet om for en stund – de unge performere sad henslængt på stolerækkerne, hvor vi ellers troede vi skulle blive sikkert placeret.

 

 

Men aftenens headmistress vidste hvad hun gjorde, og efter vi havde været en lille tur ude af vores comfort zone, blev vi placeret på stolene – og eleverne fra Prolog indtog scenen.

I mødes i en verden af speltmødre og koffeinfri latte

 

 

I den fine performance fik vi belyst forskellige vinkler på kropsbevidsthed, eller mangel på samme, og det var slående hvor frigjort eleverne indtog scenen. Der var både fine enkeltmands præstationer og gennemarbejdet samspil, og jeg glæder mig bestemt til at følge de unge skuespilelevers videre færd.

Viva Prolog!

Coverfoto: Emma Thunbo

Tekstfotos: Casper Koeller, Sceneblog

SE MERE