ULKEGADE // DR Podcast, snigpremiere på Hofteatret

Dampende sex på Hofteatret.

Det Røde Hav i Ulkegade har i sin tid helt sikkert været omdrejningspunkt for mange forskellige udskejelser, men i DR-Radiodramaserien ULKEGADE er det tvillinge-søskende parret Esther og William der kæmper for at få hinanden, og må søge ly og forståelse for deres forbudte kærlighed.

Holdet bag radiodramaet – Kasper Jacob SejersenRasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann – præsenterede i går de første tre afsnit ved en snigpremiere i det dæmpede lys på Teatermuseet i Hofteatret, og dramaserien er absolut værd at holde øje med.
Ikke alene er det et mindre stjernecast de har fået med, det er også vildt fed lyd med lydscenografi af Weronika Andersen og musik af Louise Alenius.
Det er overfedt at sidde i mørket og opleve dramaet, og bl.a. Teater Lux var da også på pletten for at samle inspiration.

Sicilia Gadborg Høegh og Simon Bennebjerg spiller hovedrollerne. Desuden består castet bl.a..af: Lars Brygmann, Jens Jørn SpottagSarah Boberg, Nikolaj Kopernikus, Henrik PripTina Gylling, Laura Hertz Bro, Peter ChristoffersenNicolai Dahl HamiltonJohannes LilleøreJosephine Park, Marie Tourell Sønderberg, Elsebeth Steentoft, Christine Sønderris, Hans Henrik Clemensen, Kenneth M. Christensen, Asbjørn Krogh Nissen, Rolf Hansen, Rasmus Haxen, samt Joen Bille, der spiller sin egen oldefar Henrik Ibsen.

Louise Alenius, komponist af succesoperaen Silent Zone har skrevet musikken og lyddesignet er lavet af Weronika Andersen. Musiker er Anja Cecilie Bech Spillemose. Serien er Produceret af Kasper Sejersen.

’Ulkegade’ er på 12 afsnit. Første afsnit udkommer mandag d. 13. november og næste afsnit de efterfølgende mandage. Lyt med på www.dr.dk, DRs’ radio-app og iTunes.

 

LÆS MERE HER!