ROMEO & JULIE // SHAKES og Folketeatret i Ørstedsparken

⭐⭐⭐⭐

Solbeskinnet øjenhøjdeformidling af bedagede tekster under åben himmel.

De vilde Shakespeare formidlere i teatergruppen SHAKES, er efterhånden en blevet tradition som slet ikke kan undværes.

Anført af den vidunderlige Karin Bang Heinemeier, der i år velfortjent hjemtog ÅRETS REUMERT 2018 for Bedste Kvindelige Ensembleskuespiller, kaster gruppen sig år efter år ud i fortolkninger af Shakespeares udødelige værker. Men ikke på den traditionelle måde – SHAKES giver den gas på alle tangenter, når de under åben himmel i Ørstedsparken fortolker og oversætter de efterhånden lidt støvede ord og vendinger, så de atter kan fremstå nutidige og vedkommende i al deres bramfrie vælde. Og i år er det ROMEO & JULIE, der i Julie Forchhammers vilde genbrugstematiske overflodsbrynjer bliver formidlet til folket i øjenhøjde.

Mads Riisom, Karin Bang Heinemeier, Patricia Schumann og Jacob Lohmann spiller utrætteligt alle roller på tværs af køn, alder og social status, og det er en fryd at se hvordan der i årets ROMEO & JULIE også bliver plads til helt stille og uforstyrret romantik.

En tur i Ørstedsparken med Folketeatret og SHAKES’ excellente, indbildske tragedie ROMEO & JULIE, er for dig og mig, for hele familien, for alle!

SE MERE