JUL I SKILSMISSELAND // Partner in Crime på Edison Scenen

 

⭐⭐⭐

Regel nr. 67: Lad aldrig dine forældre mærke, hvis du ikke har tid til dem.

Knaldhurtige replikker og lækre punchlines røg lige ind på lystavlen hos skilt-generationen, da JUL I SKILSMISSELAND spillede for en udsolgt sal på Edison scenen.

Det unge teaterkompagni Partner in Crime har lavet et super målrettet og tidssvarende generations billede, om de skilsmissebørn der i dag vokser op og bliver voksne, i en verden af åh-så-forstående forældre der har ladet sig skille, fordi det jo er det bedste for os allesammen.

Kristian Grumme Nielsen, Thea Kastberg og Andreas Dittmer er de tre venner, som med deres årlige jule-Banko på den lokale Bodega, holder fast i den eneste juletradition der har overlevet forældrenes skilsmisser. Og det gør de kvikt, målrettet, og effektivt. Med kapelmester Karl Johan Dilling Jandorf som bodegaens klaverbokser, nummeropråber og barmand, skaber de et trøstesløst bodegamiljø, hvor de rent faktisk opnår det som julen egentlig handler om; sammenhold, venskaber og indbyrdes forståelse.

Mormor har da krav på en jul med sit barnebarn

Telefonerne bruges flittigt når de tre skal kommunikere med deres familier, og blandt andet Bodil Jørgensens mormor-stemme skaber et perfekt afsæt for de videre replikskifter og handlinger, der sender vennerne ud i den ene familie udfordring efter den anden.

Elegant suppleret af kapelmester Karl Johan Dilling Jandorf, spiller Kristian Grumme Nielsen, Thea Kastberg og Andreas Dittmer – både sammen og hver for sig – fint og overbevisende, og det unge ensemble fra Partner in Crime, har med manuskript og iscenesættelse af Tamara Rugaard Mathiesen og Frederik Villads, fundet en spot on spillemåde der taler lige ned i julesokken på deres egen generation.

Glæder mig til at se mere fra Partner in Crime.

Foto: Partner in Crime

SE MERE