THE PHANTOM OF THE OPERA // Det Ny Teater

⭐⭐⭐⭐⭐

Tomas Ambt Kofod brager igennem maskens panser i The Phantom Of The Opera, og ikke alene kan den mand synge den store sal op – man kan også helt klart mærke hans skuespiller uddannelse, når han indtager rollen som Fantomet på Det Ny Teater. Perfekt casting.

Og som det maskerede væsens modpol, er Sibylle Glosted fyldt med sødme og karisma i partiet som Christine Daaé, Fantomets unge protegée, som må så grueligt meget igennem før kærligheden er fundet.

Ligeså fyldt med drama og kærlighed som forestillingen er, ligeså smertelig og rørende er selve historien om Fantomet, der med sit vansirede ansigt må leve i det skjulte, og kun har trusler og vold som middel for at opnå anerkendelse. Selv min ellers normalt hardcore ledsager til premieren måtte give fortabt, og knibe en tåre under anden akt.

Andrew Lloyd Webbers klassiker The Phantom Of The Opera indtager igen København, og som sædvanligt på Det Ny Teater, er der ikke sparet på noget. Det er en overdådig scenografi der møder publikum, og hvis man som jeg er fan af rigtige snoretræk og gedigen klassisk mekanik, så er Det Ny Teater the place to be.

foto: Miklos Szabo

SE MERE