THE JOURNEY // Scott Silven på RE:LOCATIONS Festival

⭐⭐⭐⭐

Illusionisten Scott Silven fra Skotlands højland leverer den tredje internationale Digital First performance på Wildtopias RE:LOCATIONS Festival, og med de tidligere ret vilde forestillinger TM og AVATAR ME stadig i klar erindring, har han virkelig noget at leve op til.

Men Scott Silven går sine egne veje, og hans performance THE JOURNEY er mildest talt heller ikke i nærheden af de andre, han giver dig til gengæld et show hvor du bliver snydt så vandet driver, for han er en superb illusionist der får dig i fælden så snart du har sat dig i hans sofa.

Indpakket i en fin fortælling fra hans barndom i det skotske højlands storslåede landskaber, bliver man både taget i hånden og ved næsen, til man ikke rigtigt længere ved hvad der er sandt eller usandt. En rejse der er både er rørende og magisk – en illusionists sande mål.

Intet skal afsløres her, men hvis du er til uforklarlige hændelser og fine wow oplevelser i en 100% Digital First performance, så sus ind og book en tid i Scott Silvens skotske fortælling – før den forsvinder for øjnene af dig.

Foto: David Wilkinson, Empirical Photography

SE MERE HER