STRÆBER // Mærkværk & Nordkraft på Teater GROB

⭐⭐⭐

Retarderede giraffer på Business Science Elite linjen – Anne Gry Henningsens Mærkværk boltrer sig i teenagernes stræber problemer.

”Kun døde fisk flyder med strømmen” lyder det i mikrofonen ud over det gule konkurrence-univers i STRÆBER, når de unge desperat forsøger at holde trit med kravene om høje karakterer, førsteholds bold og den perfekte kæreste.

Der er dømt teenager turbo for fuld skrue i Anne Gry Henningsens ungdomsforestilling Stræber, om nutidens unges daglige kamp i vores darwinistiske konkurrence samfund.
Her er der ikke plads til fejltagelser, og den grove tone bliver hurtigt fundet frem når der kæmpes om pladserne i stræber konkurrencen, som bliver sat på spidsen med stress, angst og nedbrud i Lisbeth Burians effektive formel 1-gule scenografi med et tikkende digital-ur i baggrunden

Min (nyudklækkede) teenager-ledsager konstaterede tørt at ”de jo havde tid til andet end lektier”, men morede sig bravt over de rappe replikskifter, og jeg er ikke i tvivl om at forestillingen vil gå lige ind hos mange i målgruppen.

 

LÆS MERE HER!

 

Medvirkende MIKKEL LØVENHOLT REENBERG MARIE MONDRUP og ANNE GRY HENNINGSEN
Manuskript JULIE MAJ JAKOBSEN & PETREA SØE i SAMARBEJDE MED HOLDET
Instruktion PETREA SØE
Dramaturg TRINE WISBECH
Scenografi LISBETH BURIAN
Lysdesign MATHIAS HERSLAND
Instruktørassistent JONAS ØSTERGAARD PEDERSEN
Producent TEATER NORDKRAFT & MÆRKVÆRK
Foto PER MORTEN ABRAHAMSEN