JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG // Nørrebro Teater

⭐⭐⭐⭐

Det moderne menneske er dømt til at mislykkes

Når firmaets strategi skal gentænkes, og bestyrelsen løbet tør for ideer, bliver nutidens guder påkaldt, og virksomhedskonsulenterne kan overtage showet. Og det er netop et full-blown show som Nørrebro Teater præsenterer lige nu, hvor Morten Münsters bestseller JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG er blevet iscenesat af Anastasia Nørlund.

Det er adfærdsdesign, Mindblowing Ideas og Kejserens Nye klæder om igen, når den smarte virksomhedskonsulent springer rundt om firmaets bestyrelse, der sidder i en spa og spiser croissanter. For hverken direktøren eller sekretæren forstår helt hvorfor firmaet skal behandles som en croissant, men ingen vil jo indrømme at de ikke forstår den moderne lingo.

Nørrebro Teaters moderne revy langer ud efter os alle sammen, og netop fordi situationerne er genkendelige, holder genren max. Et velfungerende ensemble med Karoline Brygmann, Gustav Dyekjær Giese, Magnus Haugaard, Troels Lyby og Lila Nobel bakkes godt op af Nørrebro Teaters Folkekor på scenen, og selv om det ligger i revyens DNA med små sketches, får Anastasia Nørlund holdt sammen på Münsters tema om et overgearet samfund. For som en ceremonimester bliver Lila Nobel sendt på scenen som fortælleren, der pædagogisk forklarer os om sammenhængen i samfundet, og ikke mindst om menneskets tanker om sig selv.

Der er fuld knald på Gustav Dyekjær Giese i forestillingen, og ud over hans virksomhedskonsulent som bliver nailet, har han det fedeste dansenummer med Jeg skal til Thailand, i en Christel Stjernebjerg koreograferet performance, der med hvin og pift går lige ind hos størstedelen af publikum på Nørrebro Teater. Sliding moves og bøllehat i solnedgangen går aldrig af mode.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG er som en revy med små sketches, der af og til virker langt ude af kontekst, men alligevel er bundet sammen i showet af Martin Münsters moderne samfundsportræt.

Forestillingen spiller på Nørrebro Teater fra d. 25. februar til d. 27. april 2022.

Foto: Büro Jantzen

SE MERE HER