HAPPINESS UNLTD // pop-up performance by Kassandra Production, Aarhus

⭐⭐⭐⭐

Statens Kunstfond søger genrediversitet, og hos Annika B. Lewis & Kassandra Production får man hvad man beder om!

 

Annika B. Lewis har nu i mange år været en af de mest eksperimenterende performancekunstnere herhjemme, så det er bestemt ikke nyt for hende at blande genrer, og tage det bedste fra alle hylder når hun mixer sine cocktails. Og sammen med Bora Bora har Kassandra Production denne gang skabt et slaraffenland af lykke, hvor den besøgende i HAPPINESS UNLTD kan opnå intet mindre end den ultimative eskapistiske lykkerejse.

Selve pop-up butikken ligger på Frederiksgade 32 midt i Aarhus, og det er klart for enhver der træder ind ad døren, at her er der 100% fokus på dit velbefindende. Man bliver taget imod af en hyperaktiv stewardesse (Tina Andersen), der med tandpastasmil indfører dig i butikkens muligheder – det er bare at tage for sig af retterne.

 

 

Man kan i det store oplevelsesrum i gadeplan opleve både Sunny Beach, Return to Paradise, Well of Secrets, Taste of Honey og meget andet. Du kan snakke om lykken i livet med et direkte videostreamet orakel fra Grækenland (Georgios Giokotos), eller sætte dig med LOVE-hårtørreren på, og blive fyldt med endorfiner. Du kan vælge destination på Lykkekortet, og sætte nålen præcis der hvor du tænker dig lykkeligst. Eller du kan deltage i det store Lykkehjul, efter du har taget en selfie blandt sydens palmer på en kridhvid strand. Der er kort sagt utallige muligheder for at finde lykken.

 

Og det helt store trip kommer hvis du reserverer plads på en guided tur, en rejse med EXOTICA EXCLUSIVE. Efter du er blevet billetteret og har afleveret dit boardingpass, tager stewardessen dig med nedenunder, til rejsen til de tre lykkedestinationer; Quiet Village, Ports of Pleasure, samt Forbidden Island.

Jeg skal ikke afsløre for meget, blot at skuespiller Lisbeth Sonne Andersen er vores personlige guide i Quiet Village, hvor vi får lov til at opleve absolut meditativ afslapning, mens hun fra badekarret med silkeblød stemmeføring reflekterer over livets uanede muligheder. (coverfoto)

Som luften bærer dig stadig højere – og højere

Dernæst møder vi gudinden for kærlighed og kakao, og mens vi ligger komfortabelt på en leopardskindsbeklædt triple-size bed, læser skuespilleren Helene Kvint højt fra historien om gudinden Ishtars liv og levned. Hvordan historien udvikler sig, og sand lykke indtræffer sig i rummet, har noget med flydende kakao og bløde pensler at gøre, men det skal opleves – ikke fortælles.

Og til sidst ender vi på Forbidden Island, hvor den norske scenekunstner Torbjørn Martin Davidsen tager os med til de lykkelige vidder i de norske fjelde, hvor de smukke dyr regerer. Her får vi oplevelsen af et veldækket bord, kølige druer i glasset, og vennerne til fest. Ren lykke.

Et besøg i pop-up butikken HAPPINESS UNLTD er en lille lykkelig oplevelse på en kold dag.

Foto: Casper Koeller, Sceneblog

SE MERE