CAMILLE CLOUDS BREVKASSE // Mungo Park

⭐⭐⭐

Vi venter på Camille Cloud.

Jeg har udviklet O.T. – Overdreven Tålmodighed. Jeg har ventet i to dage og 35 minutter.

Instruktør Heinrich Christensen har dramatiseret og siden instrueret forestillingen CAMILLE CLOUDS BREVKASSE på Mungo Park, på baggrund af Line Knutzons – efter min mening – vanvittigt morsomme bog af samme navn. Og det er der kommet en absolut morsom, og ret pjattet forestilling ud af.

Tilbedelsen af guruer har altid været farlig, og ligesom bibelske fortællinger med vise ord fra toppen af et bjerg, kan de svar man får fra de valgte orakler, være både optimistiske, uretfærdige, uforståelige, grusomme eller decideret farlige.

Jeg har snart levet et langt liv, uden at vide hvem jeg er. Der er ingen der har skrevet en bog om mig.

Så det er kun morsomt når Heinrich Christensen lader spillerne fra Mungo Parks pragtfulde ensemble (Malin Rømer Brolin-Tani, Marianne Mortensen, Mads Hjulmand og Anders Budde Christensen) tage spørgsmålsstillerne i brevkassen ud på et overdrev, i forsøget på at få svar fra det orakel de alle er fælles om at tilbede. Og svarene er ligeledes et velment spark i bollerne på alle de selvudnævnte orakler og selvhjælpsguider, der efterhånden dukker op på hvert et gadehjørne eller internetportal.

Men selv om Line Knutzon (vist nok) dukker op i forestillingen, savner jeg hendes underspillede overdrevenhed og hardcore fuckfinger, som hun gang på gang viser når hun skriver.

#mænddergodtkantagetogetudenatvoldtage

CAMILLE CLOUDS BREVKASSE på Mungo Park er en lille fin forestilling, men vi venter stadig på Camille Cloud.

Foto: Bjarke MacCarthy

SE MERE