A STRING SECTION – RECKLESS SLEEPERS // Metropolis

⭐⭐⭐⭐

Akrobatiske kroppe, indestængte følelser, skarpe savklinger og blødt savsmuld foran Christiansborg.

Det engelsk-belgiske kompagni Reckless Sleepers har siden 1989 haft en nytænkende og humoristisk tilgang til koreografi og dans, og dette års besøg på Metropolis – Københavns Internationale Teater i København lever i høj grad op til deres meritter.

I København er de originale fire performere suppleret af 11 danske dansere i alle aldre, og de 15 kvinder i sort (Annika KompArtAntoinette Helbing, Nanna Jensen, Carina RaffelMarie LykkemarkOriane ParasTilda J. le GrandSara GrotenfeltLisbeth Sonne AndersenTove VestmøKarin Bergman, Leen De Wilde, Sofie Vandestede, Lisa Osborne Kendall, Rachel Piekarczyk og Caroline D’Haese) kæmper en formidabel – men ulige – kamp mod tyngdekraft og skarpe klinger, når de i en smukt og stringent timet koreografi bogstaveligt talt saver benene væk under sig.

Den første af i alt seks opførsler i denne weekend var foran Christiansborg, og det var en ret vild oplevelse at følge kvindernes kamp, fuld af følelser, anklagende blikke, sejrsrus og nederlag – og ja – blod, sved og tårer.

Leen De Wilde og Mole Wetherells A STRING SECTION – RECKLESS SLEEPERS spiller I alt seks gange under Metropolis festivalen.

– GO SEE!