NYTÅRSHILSEN // Sceneblog

Så er det jul – og lige om lidt har vi taget hul på et nyt år. Og jeg orker ikke endnu en jul hvor andres juletræer bliver smadret.

Sceneblogs juleønske er, at vi i 2018 begynder at tænke lidt mere på, hvordan vi bedst kan samarbejde i branchen, i stedet for hele tiden at pege fingre og kæmpe indbyrdes om de ressourcer der er.

Alt for mange kræfter bliver brugt på brok og shitstorms, på at fortælle, hvem man synes der har fået for meget, hvem der har gjort noget forkert, og hvordan man i øvrigt synes at andre burde opføre sig. Alt for tit bliver der fokuseret på uenigheder og problemer, og forskelligheder bliver set som et problem frem for en mulighed.

Grib i stedet fat i de positive sider, tag udgangspunkt i de ting vi er enige om, glæd dig over andres succes, og vær ikke bange for konflikter – konflikter er som udgangspunkt ikke noget negativt. Accepter forskelligheder, brug dem og omfavn dem. Hvis vi alle var enige om den samme farve som den flotteste, så var der ikke meget regnbue tilbage i verden.

Tro på kunsten, tro på din idé, dit skøre projekt og din umulige drøm, kæmp for dit hjerteblod – men accepter at andre tænker anderledes, og lad dem udleve deres drøm.

#vierdeuperfekte

 

Rigtigt glædeligt nytår til alle – 2018 bliver stort!