THE VAMPIRE REVOLUTION // Sort/Hvid & Corpus

⭐⭐⭐⭐

I en performance der tager verdens problemer seriøst – og trinnet videre – fortolker det nyskabende danse ensemble Corpus revolutionen trin for trin, og med en nøje tilrettelagt dekonstruktion af deres sublime danseteknik, lader de vampyrerne forklare hvorfor en radikal ændring af verden er uundgåelig.

For hvem andre end vampyrerne, det sande aristokrati, kan overskue den sindssyge verden vi lever i, og hvem andre end Christian Lollike kan skabe ord til de indiskutabelt ukontrollable dansere fra Corpus.

Det er altid en nydelse at se den klassisk uddannede Alexander Stæger danse, og i THE VAMPIRE REVOLUTION tilføjer han et nyt aspekt, når han med en naturlig aristokratisk elegance og blodet løbende fra hugtænderne, forklarer hvorfor revolutionen er uundgåelig.

Corpus ensemblet Hazuki KojimaNastia IvanovaZoé BernabéuAlexander Wittrup StaegerPierre Piton og Marco Herløv Høst præsenterer som altid en imponerende mængde af disciplineret galskab, og Tim Matiakis har denne gang sammen med Christian Lollike ladet danserne tage skridtet videre.

Lev dig ind i ordene, tag opfordringen seriøst, gør noget ved dit liv og donér et stykke tøj til genbrugs- og byttekassen, eller læn dig tilbage og nyd dansernes revolution og æstetikken i deres opgør med normativiteten.

 

LÆS MERE &
KØB BILLET HER!

 

Koncept CHRISTIAN LOLLIKE og TIM MATIAKIS,
Instruktør og koreograf CHRISTIAN LOLLIKE og TIM MATIAKIS
Tekst CHRISTIAN LOLLIKE i samarbejde med HOLDET
Scenograf og kostumedesigner MARIE ROSENDAHL CHEMNITZ
Komponist ASGER KUDAHL
Medvirkende (Corpus ensemble) HAZUKI KOJIMANASTIA IVANOVAZOÉ BERNABÉUALEXANDER STÆGERPIERRE PITON og MARCO HERLØV HØST
Instruktørassistent LÆRKE MEJLGAARD
Forestillingsleder ANNA CATHRINE RUBEK COLBERG
Lysdesign MORTEN KOLBAK
Lyddesign ASGER KUDAHL
Videodesign SØREN KNUD
Dramaturg MARIE HAUGSTED MORS
Dramaturgisk konsulent FREYA VASS-RHEE
Producent ANDERS SYLVEST
Kreativ producent (Corpus) EVA STEEN NORDHAGEN