SEX, POLITIK OG KONSPIRATIONSTEORIER / Sæson 18/19 på Teater Grob

Sex, politik og konspirationsteorier!

Med store smil, solskin i ryggen og teknikken på plads, lukkede Teater GROB op for godteposen i går, og lod offentligheden vide hvad der i næste sæson rør sig på det kloge teater med det store hjerte. Og de lod de forstå at sæsonen 2018/19 byder på guld! – det bliver en stor sæson på Nørrebrogade!

SEXPOL fokuserer på orgasme-revolutionære kræfter med Wilhelm Reich i spidsen, og samarbejdet med Teater Stuk og Aalborg teater tyder godt. Manuskriptet er af Lærke Sanderhoff, iscenesættelsen af Nicolei Faber. Med: Helle Fagralid, Kasper Leisner, Morten Brovn, Jens Gotthelf, Kathrine Høj Andersen og Solvej Kyong-Sook Christiansen.

#orgasmemodfascisme

K-TEORIEN, et gæstespil af Von Baden sætter konspirationsteorierne på plakaten, og jeg glæder mig som altid til at se hvad Henrik Vestergaard finder på. Det er sgu ikke helt normalt.

HAPPY HOUR er en dystopisk komedie af italienske Cristian Ceresoli, med iscenesættelse af Simon K. Boberg, og er det internationale islæt. HAPPY HOUR med Danica Curcic bliver et must see. (husker stadig deres vilde one-woman forestilling LORT)

”Skjulte behov, lyster og uindfriede ønsker” Det er hvad Grob ville fortælle om den endnu ikke færdigskrevne forestilling FRIHED.SEX.LÆNGSEL, men det er nok til at jeg er både nysgerrig og fristet.

Og så er der naturligvis også besøg af Ina-Miriam Rosenbaum, der præsenterer 2. Kapitel i Projekt GLEMMEBOGEN: CORYDONG. En kæmpe politisk sjæl indtager scenen, og forsøger at finde ud af hvor Corydon er blevet af. Humor på meget højt plan.

For slet ikke at snakke om de disruptive kræfter i GROW og deres store planer (bl.a. award showet BAG ENHVER STÅR), samt Freja Rault-Lykkebergs fremsynede skole PROLOG.  – men se det er jo en helt anden historie…

Sceneblog ligger allerede i sovepose foran hovedindgangen på Nørrebrogade….

SE MERE