SAVN // CoreAct & Teater Grob på Slottet i De Gamles By

⭐⭐⭐⭐⭐

Umanérligt stærk performanceinstallation på Slottet i De Gamles By.

Suget ind i savnets overvældende dimension – på et slot i virkelighedens verden.

Den stærke performanceinstallation SAVN har været undervejs i syv år, hvor CoreAct har arbejdet med savn, sorg og følelser på alle tænkelige måder. Og sammen med Teater Grob har de nu skabt et univers, der på sin egen direkte – og abstrakte – måde inviterer ind i savnets alt for ofte fortrængte verden.

Publikum bliver lukket ind på Slottet i De Gamles By, hvor man fra start af klart fornemmer både alderdommen, det bortgemte, sorgen.
Allerede på den lange trappe op til 4. etage, skaber en tung lugt den fortættede stemning der sætter sindet på hold, og stemningen fastholdes hele vejen igennem forestillingen.

Publikum bliver guidet/ført/skubbet igennem utallige gange og rum, som med en fantastisk, nærværende og drømmeagtig scenografi af den lettiske scenograf Katrīna Neiburga, byder på klip fra savnets univers.

Ensemblet med Anders Mossling (SE), Anika Barkan (DK),
Helene Kvint (DK) og Lukas Benedikt Racky (D), samt Mika Forsling (SE) på sav mm, er fremragende og insisterende i deres direkte spil, og selv om man som publikum konstant befinder sig i sorgens normalt fravalgte verden, har den dansk/franske instruktør og koreograf Cille Lansade med sikker hånd sørget for at ingen føler sig tabt eller efterladt, men derimod inkluderet og tryg i CoreActs vigtige forestilling.

foto: Karoline Tiara Lieberkind

Medvirkende ANDERS MOSLING (SE, ANIKA BARKAN, HELENE KVINT og LUKAS BENEDIKT (D)
Koncept, udvikling COREACT (DK)
Instruktør/Koreograf CILLE LANSADE (FR)
Scenografi/video design KATRINA NEIBURGA
Musik/lyddesign MIKA FORSLING (SE)
Lysdesign ANNA MARIA WALDELIUS (SE)
Kostumer CAMILLA LIND
Producent ANN-JETTE CARON
Co-produceret af TEATER GROB

SE TRAILER HER!

 

En tanke om “SAVN // CoreAct & Teater Grob på Slottet i De Gamles By

Der er lukket for kommentarer.