MENNESKEBYRDEN // Interview med iscenesætter Thomas L. Corneliussen fra Stages of Science

I 2017 erklærede verdenssundhedsorganisationen WHO, depression for den største enkeltstående årsag til uarbejdsdygtighed.

Den 17. januar 2019 er der i Skuespilhuset premiere på MENNESKEBYRDEN, en forestilling om depressionens inderste væsen. Det er forskningsteater, og skabt for at gøre os klogere, både på hvordan sygdommen kan opleves, og hvordan vi selv tænker og agerer i forhold til den.

Det er iscenesætter Thomas L. Corneliussen og Stages of Science, der sammen med EnactLab, Askovfonden, Depressionsforeningen og Det Kgl Teater står bag forestillingen, og efter en lang prøvedag i Skuespilhuset, interviewede Sceneblog Thomas L Corneliussen om MENNESKEBYRDEN. Et interview hvor han siger vi ikke skal være bange for at se forestillingen, og hvor instruktøren bl.a. stiller sig selv spørgsmålet; kan det lade sig gøre at give os andre – der ikke har oplevet det – en fornemmelse af, hvilken verden de depressionsramte lever i?

Coverfoto: Søren Meisner, Det Kgl Teater

Interview & film: Casper Koeller, Sceneblog

SE MERE & KØB BILLETTER

Sceneblog interview i Skuespilhuset, med instruktør Thomas L. Corneliussen fra forestillingen om depression; MENNESKEBYRDEN