DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN // Teater Mikado, set på Teater Grob

⭐⭐⭐⭐

Vi griber efter noget vi ikke forstår

Klassisk hvidkalkede ansigter med knaldrøde læber byder os velkommen i Teater Mikados DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN, forestillingen der efter en praktisk talt udsolgt danmarksturné nu var nået til Nørrebro i København. Og for at sige det lige ud – Teater Mikado og deres leg med det altmodische i musikdramaet DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN, er sprudlende ungt vækstlagsteater fra øverste hylde og feelgood teater så det basker.

Med instruktør Alexandra Christensen i spidsen er det Mikados eget hold der er kernen i forestillingen, men på scenen får Mikados egne Maria Ahrensberg og Stine Schou følge af Eskil Bøgh Tonnesen og Tue Lodberg Nyland, så det er en fin og afbalanceret lille kvartet der lægger krop til fortællingen om kærlighed, forliste forhold, seksualitet og udvikling.

DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN er en flot og absolut godkendt debut af dramatiker Regina Rex, og med den akkordeonspillende komponist og musiker Amanda Freisleben Lund som den klassiske fortællerstemme på scenen, samt en klatrestativs-scenografi der lader de 4+1 musketerer sno sig veloplagt og akrobatisk som slanger i højt græs, er det klart at forestillingen er blevet en velfortjent succes for Teater Mikado.

Følg Teater Mikado fremover, det bliver helt sikkert ikke kedeligt.

Foto: Sonja Lovdal

SE MERE HER

En tanke om “DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN // Teater Mikado, set på Teater Grob

Der er lukket for kommentarer.